Vi är utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021

Karriärföretag är en utmärkelse som delas ut av Karriärföretagen. Sedan 2011 har de utsett arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och yrkesverksamma - och vi är alltså en av dem!

Motivering

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö har på ett tydligt sätt kopplat ihop verksamheten med arbetsgivarevarumärket på sina externa kanaler. Det är en väl vald portion storytelling på hemsidan som känns modern. Man speglar också mångfalden inom företaget på ett tydligt sätt. Vi ser även att på den yngre målgruppen genom att erbjuda goda möjligheter till de tror ett första jobb. Karriärföretagen utser härmed Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser för studenter och deltagare i arbetsmarknadsprogram. Du kan även praktisera via Tekniksprånget eller Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Examensarbete

För dig som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbetet på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan du välja att skriva det hos oss.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.