Hej student!

Varmt välkommen att besöka EBR Metod- och maskindagar 18 eller 20 maj 2022 i Eskilstuna. På mässan som kallas "elnätsbranschens OS" får du umgås med elnätspersonal från hela landet och titta på den senaste tekniken inom branschen. På huvudsidan för EBR Metod-och maskindagar hittar du mer intressant läsning.
Vi ses!

8.15-8.30 Välkommen och registrering i kanslitältet. Kom gärna i god tid!
8.30-9.00 Samling i konferensrummet på Sporthotellet.
9.00-10.00 Guidad rundvandring bland stationerna.
10-10.20 Fika
10.25-11.05 Fortsatt rundvandring bland stationerna.
11.10-11.50 Eftersnack och frågestund i konferensrummet på Sporthotellet.
12.00-13.00 Lunch

  • EBR Metod- och maskindagar är ett unikt branschevenemang för elnätsföretagen där både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material visas upp för elnätspersonal från hela Sverige.
  • Mässan arrangeras av Energiföretagen Sverige och EBR var fjärde år i olika städer och genomförs 17-20 maj 2022 i Vilsta i Eskilstuna.  
  • Syftet med mässan är att varje deltagare via styrda visningar får se det senaste av modern teknik för eldistributionsanläggningar.
  • Även ett antal studenter och skolelever bjuds in till mässan. 

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser för studenter och deltagare i arbetsmarknadsprogram. Du kan även praktisera via Tekniksprånget eller Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Examensarbete

Du som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbete på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan välja att skriva det hos oss.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.