Examensarbete

För dig som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbetet på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan du välja att skriva det hos oss. Du kan själv komma med förslag på ämnen och ange inom området du är intresserad att skriva ditt examenarbete. 

Fyll i formuläret här nedanför och välj det affärsområde som du tycker är mest intressant och som går i linje med din utbildning. När vi har tagit emot din ansökan undersöker vi om det är möjligt för dig att göra ditt examensarbete inom det affärsområde som du har önskat och meddelar dig via mejl så fort vi har ett svar. 

Även om du gör ditt examensarbete hos oss räknas du inte som anställd, men du kommer få en ersättning när ditt arbete är färdigt om ditt arbete möter de krav som sattes upp initialt.

Innan du sätter igång behöver vi veta när du tror att arbetet är färdigt, hur upplägget ser ut, var arbetet ska utföras och vilka hjälpmedel du behöver.

Examensarbetet är ett självständigt arbete men du kommer såklart få hjälp och stöttning i frågor som rör vår verksamhet och som är kopplat till ditt arbete. När det kommer till den teoretiska delen i ditt arbete kan du vända dig till din handledare som du får genom din skola/utbildning. 

När du är färdig med ditt examensarbete får du möjlighet att presentera det för avdelningen du har gjort arbetet på och även för andra hos oss som kan vara berörda av det du har arbetat fram. Vi förbehåller oss rätten att använda resultatet samt rätten till exempelvis källkod vid programmering.

Vi vill gärna också presentera ditt examensarbete här på hemsidan för att kunna inspirera fler studenter att göra sitt examensjobb hos oss och inom energibranschen. 

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Praktik

Du som är student eller ingår i ett arbetsmarknadsprogram kan välja att göra praktik hos oss inom något av våra spännande affärsområden.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.