Kärnvärden

När både vi som medarbetare och våra kunder upplever att kärnvärdena genomsyrar vår vardag — då har vi lyckats. För att nå dit utgör våra kärnvärden grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.

Nära

Vi är lokala och finns för varandra och för våra kunder. Tillsammans bygger vi goda relationer och hos oss finns en familjär stämning där vi visar varandra uppskattning. 

Modiga

Vi är öppna för nya idéer och utmanar varandra i tankemönster och hjulspår. Vi ligger i framkant i den hållbara utvecklingen men är också ödmjuka och tar ansvar när det inte blir som förväntat.

Schyssta

I alla lägen försöker vi fatta kloka beslut som är bra för vår affär, bra för vårt lokala samhälle och bra för den globala miljön. Vi är omtänksamma mot varandra och visar respekt för varandras kompetens, erfarenhet och olikheter.

Pålitliga

Vi är transparenta och ärliga mot varandra, våra kunder och samhället. Vi gör det vi lovat och vi visar ett stort engagemang i beslut och handling. 

Grafik för kärnvärden - Nära, modiga, schyssta och pålitliga

Möt medarbetare

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.