Praktikplatser

Är du student eller deltagare i ett arbetsmarknadsprogram kan du göra praktik hos oss. Du kan även söka praktik via Tekniksprånget och Jobbsprånget. Genom att göra din praktik hos oss får du ett smakprov på hur det är att jobba inom en spännande bransch och får möjlighet att bidra till vårt arbete med att underlätta vardagen för invånarna i Eskilstuna och Strängnäs. 

Praktik

Du som är student eller ingår i ett arbetsmarknadsprogram kan välja att göra praktik hos oss inom något av våra spännande affärsområden.

Tekniksprånget

Utforska om en framtid som ingenjör passar dig! Tekniksprånget är ett praktikprogram för dig som är under 21 år och är behörig att söka en ingenjörsutbildning.

Jobbsprånget

Newcomer with an academic degree in engineering, architecture, business or science? Join Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Möt medarbetare

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss.