Praktik genom Tekniksprånget

Genom Tekniksprånget får du chansen att utforska om en framtid som ingenjör hos oss passar dig. Du får en egen mentor, värdefulla kontakter och betald praktik under fyra månader.

Tekniksprånget är ett praktikprogram för dig som är under 21 år och som är behörig att söka en ingenjörsutbildning.
Inom Tekniksprånget samarbetar vi och många andra företag för att få fler att få upp ögonen för ingenjörsyrket. Samtidigt vill vi såklart passa på att lära just dig mer om vår spännande bransch och låta dig vara med i vårt arbete att ge en fungerande vardag till invånarna i Eskilstuna och Strängnäs.

Under fyra månaders heltidstjänst får du prova på livet som ingenjör hos oss med en handledare och fast månadslön.

För att kunna söka ska du antingen gå sista terminen i trean eller precis ha gått ut gymnasiet. Du ska vara behörig till en ingenjörsutbildning, det vill säga läst matematik 3c, kemi 1 och fysik 1. Klicka här för att läsa mer på Tekniksprångets hemsida.

Du registrerar dig först och skickar sedan in din ansökan på Tekniksprångets hemsida.

Tekniksprånget genomförs i två omgångar, vår och höst. 

I Tekniksprångets programupplägg får du en bild av hur praktiken ser ut och vad du kan förvänta dig. Klicka här för att läsa om de arbetsgivare som medverkar i Tekniksprånget.

Du kan även mejla din fråga till Tekniksprånget, tspraktikant@iva.se.

Följ Tekniksprånget på Facebook och Twitter. Du kan också kolla in deras hemsida och LinkedIn.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Praktik

Du som är student eller ingår i ett arbetsmarknadsprogram kan välja att göra praktik hos oss inom något av våra spännande affärsområden.