Du är värd bra förmåner

Vårt huvuduppdrag är att underlätta människors vardag. Och som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats som fungerar med livet i övrigt. 

Livskvalitet

Hos oss får du 63 timmar arbetstidsförkortning. Är du förälder finns även ytterligare förmåner.

Som heltidsanställd per den 1/1 får du 63 extra timmar som du kan ta ut i ledighet eller för att förkorta din arbetsdag.

I de roller där arbetsuppgifterna tillåter finns möjlighet att arbeta upp till 50 % av din arbetstid på distans. På ESEM tar vi ansvar för att vara schyssta, modiga, pålitliga och nära i vårt arbete oavsett var vi arbetar ifrån.

Som anställd hos oss kan du ha möjlighet till föräldrapenningtillägg om du går på föräldraledighet.

Trygghet

Vi vill att du som är anställd på ESEM känner dig trygg både på jobbet, hemma och senare i livet. 

Utöver den allmänna pensionen betalar vi in tjänstepension med en procentsats av din lön. Du har även möjlighet att göra en extra avsättning från din lön till en pensionsförsäkring.

Om du blir långvarigt sjuk får du ett sjukpenningtillägg av oss som täcker 10 % av ditt inkomstbortfall från den 15:e och längst till och med den 90:e dagen i din sjukperiod.

De flesta medarbetare hos oss omfattas av KFS Energiavtal. 

Som anställd hos oss har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar, som en extra trygghet för dig och din familj.

Du kan läsa mer om gruppförsäkringarna på Skandias hemsida.

Hälsa

Våra medarbetare ska må bra, därför erbjuder vi både friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Alla anställda har också tillgång till massage, gym och samtalsstöd.

Som anställd hos oss har du rätt till friskvårdsbidrag på upp till 2000 kronor per år och har även möjlighet att ta ut en friskvårdstimme per vecka.

Du har möjlighet att byta ut din friskvårdstimme mot 30 minuter halvkroppsmassage. Du kan även boka privata tider där du bekostar din massage genom ditt friskvårdsbidrag.

Som anställd hos oss har du fri tillgång att träna på något av de gym som finns på våra anläggningar.

 

Du har rätt till professionell vägledning i form av samtalsstöd om du behöver hjälp för att må bättre.

Vardagslyx

Oavsett vart du är på väg så finns det möjlighet att göra det smidigt med våra förmånliga avtal för tillsvidareanställda. 

Alla med en tillsvidareanställning har möjlighet att leasa en biogas- eller elhybridbil. Du kan även hyra en cykel eller elcykel. 

Du som har elbil har möjlighet att ladda den under din arbetstid. Vi har laddstolpar på många av våra anläggningar.

På flera anläggningar finns det poolcyklar att låna om du behöver förflytta dig under arbetsdagen. 

Många av våra medarbetare har möjlighet att nyttja flextid och på så sätt själva påverka när arbetsdagen börjar eller slutar.

Förmånerna som vi berättar om här kan komma att förändras, en del av dem är ensidigt beslutade av oss som arbetsgivare.
En del förmåner styrs också av hur länge du har jobbat och vilken anställningsgrad du har. 

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Möt medarbetare

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.
Läs mer om kärnvärden