Studentmedarbetare

Som studentmedarbetare hos oss arbetar du vid sidan av dina studier, vilket ger dig en unik möjlighet att få ut maximalt av studierna eftersom du blandar teori och praktik.

Vi erbjuder anställning som studentmedarbetare inom flera av våra områden, både praktiska och teoretiska. Det är en möjlighet för dig som student att ta första steget in i arbetslivet och få relevant arbetslivserfarenhet. Samtidigt får vi som arbetsgivare chans att visa upp vilka vi är och får tillgång till kvalificerad arbetskraft. Det är helt enkelt ett meningsfullt utbyte för både dig och oss!

Fördelarna med en anställning som studentmedarbetare är flera:

  • Du får ett jobb som är relevant för dina studier och ger dem ett sammanhang med praktisk användning.
  • Du får in en fot på arbetsmarknaden i form av ett kvalificerat extrajobb med schyssta villkor.
  • Du får en chans att vässa ditt CV och bygga upp ett arbetsnätverk.


Är du studerande och sugen på att jobba hos oss? Gör en intresseanmälan i formuläret nedan. 

Som studentmedarbetare kombinerar du dina pågående studier inom högskola, universitet eller annan eftergymnasial utbildning med arbete hos oss inom ditt område. Du arbetar vid behov och när det passar din studieplan, dock högst 15 timmar per vecka. Anställningen pågår under studieterminerna och du blir anställd en termin i taget. Under sommaren har du möjlighet att söka sommarjobb hos oss.

Självklart får du en marknadsmässig lön för ditt arbete. Du som studentmedarbetare har dessutom samma förmåner som alla våra anställda och baseras på tjänstgöringsgraden. Här kan du läsa mer om våra förmåner.

Examensarbete

Du som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbete på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan välja att skriva det hos oss.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.