Samarbete inom kommunerna

Vi har goda samarbeten med både Eskilstuna och Strängnäs kommun och de kommunala bolagen. Det är vanligt att vi samordnar våra upphandlingar för att dra nytta av varandras spetskompetenser. För dig som leverantör innebär det fler möjligheter att jobba tillsammans med oss.

Fler och större möjligheter

Där vi ser att vi har samma behov som en av kommunerna eller ett av bolagen samordnar vi våra upphandlingar. Den som håller i upphandlingen är den som har mest kompetens och erfarenhet inom det specifika området.

För dig som leverantör innebär det möjlighet till fler och större uppdrag utan att du behöver delta i fler upphandlingar. Genom att vi enar våra krav på exempelvis miljöklass på fordon bli det lättare för våra leverantörer att anpassa och planera sin maskinpark, och vi samordnar leverans av produkter så att transporterna ska fungera så smidigt som möjligt. På så vis sparar både du och vi tid, pengar och miljö.

Håll utkik efter intressanta upphandlingar

Om du är intresserad av att bli leverantör till oss är det en bra idé att hålla utkik efter upphandlingar hos dem vi samarbetar med.

Eskilstuna kommun och Stadsbyggnadsförvaltningen

Kfast

Strängnäs kommun

Aktuella upphandlingar

I Mercell Tendsign finns komplett förfrågningsunderlag att hämta.

Lämna anbud

Har du hittat en upphandling du vill delta i? Här kan du läsa om hur det går till att lämna ett anbud.

Kontakta upphandling

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!