Jobba på ESEM och bli en del av energibranschen!

Hos oss på ESEM finns ett starkt engagemang för varje uppdrag och tillsammans har vi vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö. Vi är en modern organisation som vet att mångfald hjälper oss att utveckla bolaget. Var med på en resa med innovativa tekniska förbättringar där dina idéer är betydelsefulla. 

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Rekryteringsprocess

Här får du möjlighet att avgöra om ESEM är rätt utmaning för dig, och vi kan samtidigt identifiera om du är vår nästa kollega

Förmåner

Som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats, som fungerar med livet i övrigt.

Jämställdhetsarbete

På ESEM integrerar vi jämställdhetsarbetet i alla våra processer. Vi genomför årliga lönekartläggningar för att upptäcka och åtgärda eventuella löneskillnader mellan könen och deltar aktivt i olika nätverk för att främja jämställdhet.

Här har vi en jämställd ledning med chefer som går utbildningar i inkluderande ledarskap för att säkerställa rättvis arbetsmiljö. Hos oss är målet att alltid vara förebilder vad gäller jämställdhet!

Utmärkelser

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en trygg arbetsplats som passar genom hela livet, från studier till pension och allt däremellan. 

År 2022 utsågs vi till ett av årets Karriärföretag och 2023 till en av Sveriges bästa arbetsgivare, där vi kom på tionde plats i kategorin medelstora arbetsgivare. Tillsammans skapar vi en motiverande och positiv arbetsmiljö för Eskilstuna och Strängnäs vardagshjältar!

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.
Läs mer om kärnvärden

ESEM-medarbetarna Anna Calo, Maria Styrlander och Arnol Palacio Abrell.

En bättre vardag tillsammans

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.