Hej Fibertekniker Stadsnät!

För att våra två kommuner ska fungera i vardagen behövs just du med dina kunskaper och erfarenheter. Du kan vara vår nya Fibertekniker Stadsnät! 

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en ny medarbetare. Du ansluter till ett modernt bolag med schyssta och modiga kollegor. Tveka inte, sök tjänsten och bli Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljös nya Fibertekniker Stadsnät! 

Framtid
Du erbjuds en omväxlande och spännande tjänst där du ges stora möjligheter att utvecklas. Var med på en resa med innovativa tekniska förbättringar där dina idéer är betydelsefulla.

Som Fibertekniker kommer du att utföra driftåtgärder för både aktivt och passivt nät och bygga fiber  efter beställningsunderlag från projektör. Du genomför också mätningar, rapporterar resultat och eventuella förändringar från beställd installation. Arbetet utförs både inom- och utomhus och innebär många kontakter både internt och externt.

För att lyckas väl har du efter genomgått gymnasium minst två års erfarenhet av arbete med fiberteknik. Har du dessutom en utbildning inom fiber eller motsvarande och/eller erfarenhet av projekteringsarbete ser vi det som meriterande. Vi värdesätter att du trivs med att ta egna initiativ, är ansvarstagande och gillar att hålla en hög servicenivå.

"Jag gillar att arbetet sker med frihet under ansvar och med stor variation av arbetsuppgifter där man också ansvarar för att planera sina jobb." Simon, Fibertekniker

Engagemang
Medarbetarna är det viktigaste vi har! Vi värnar om hög trivselnivå på arbetsplatsen och att vi tillsammans arbetar med sammanhållning och en engagerande ”vi-känsla”. Vi är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i. Både idag och imorgon.  

Vid frågor kontakta Boris Andzic, Gruppchef Fibertekniker för avdelning Stadsnät. Du når honom på 016-10 65 56 eller boris.andzic@esem.se. Du kan även kontakta Ida Elings-Högberg, Avdelningschef Stadsnät vid frågor. Du når henne på 016-10 65 59 eller ida.elingshogberg@esem.se.

Ansök senast den 2 maj 2021.

Här arbetar cirka 600 kunniga och yrkesskickliga människor. Alla medarbetare ser till att vardagen fungerar för både invånare och företag i Eskilstuna och Strängnäs. Vi levererar produkter och tjänster med stor nytta och liten miljöpåverkan. Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö. Redan idag bygger vi framtidens smarta lösningar.

Vi är en modern organisation som vet att mångfald hjälper oss att utveckla bolaget. Alla är välkomna!

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.

Vårt huvuduppdrag är att underlätta människors vardag. Och som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag på de sätt vi kan. Här är några av de förmåner du får när du jobbar hos oss.

Arbetstidsförkortning (ATK)
Du som har en tillsvidareanställning eller en tidsbegränsad anställning på minst tre månader har rätt till arbetstidsförkortning. Har du en fulltidstjänst får du utöver din semester 63 extra timmar som du kan ta ut i ledighet eller för att förkorta din arbetsdag.

Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme
Du får friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme per vecka. Det finns möjlighet att byta ut friskvårdstimmen mot massage.

Personalstöd
Professionell vägledning kan erbjudas till alla medarbetare som känner att de behöver hjälp för att må bättre. Det kan handla om såväl arbetsrelaterade som privata problem.

Miljöbil eller förmånscykel
Alla med tillsvidareanställning har möjlighet att leasa en biogas- eller elhybridbil. Du kan även hyra en cykel eller elcykel.

Här får du möjlighet att avgöra om ESEM är rätt utmaning för dig, och vi kan samtidigt identifiera om du är vår nästa kollega.

Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev.

Urval
Vi går igenom alla ansökningar och kallar till en första intervju. Om du inte blir kallad får du återkoppling via mejl.

Intervju
Vid första intervjun får du bekanta dig med oss och vi med dig.

Intervju 2
Om du är en slutkandidat kallas du eventuellt till ytterligare en intervju. Här kan det bli aktuellt att genomgå arbetspsykologiska test och begåvningstest.

Referenser
Inför ett erbjudande om anställning vill vi ha referenser från två till tre av dina tidigare kollegor/chefer.

Säkerhetsprövning
Vi bedriver samhällskritisk verksamhet, därmed är en del av våra tjänster säkerhetsklassade. Om din tjänst är säkerhetsklassad kommer en säkerhetsprövning genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan anställningsavtal kan skrivas lämnar alla ett drogtest.

Erbjudande om anställning
Sista steget i vår rekryteringsprocess är att du får erbjudande om anställning hos oss.

Möt medarbetare

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss.

Förmåner

Som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats, som fungerar med livet i övrigt.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.