Våra medarbetare är våra ambassadörer

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss. 

Pontus får det bästa av två världar

Pontus Netzell är industridoktoranden som har ena foten inom Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö – och andra foten på Mälardalens Universitet.

Alvina ser vatten som en kraft att räkna med

Det var slumpen som gjorde att Alvina nu jobbar som utredningstekniker inom Vatten och Avlopp. Och vilken lyckosam slump det var!

Katarina vill ge kunden det där lilla extra

Katarina möter och hjälper våra kunder och medarbetare dagligen i hennes roll som kundkommunikatör.

Therese bygger framtidens värmesystem

Examensjobbet ledde till en fast anställning. Nu arbetar Therese med att förse Eskilstuna och Strängnäs med fjärrvärme och bidra i arbetet med att bygga framtidens värmesystem.

Anders kör inte sopbil - han kör en värdetransport

I över trettio år har Anders hämtat Eskilstunabornas avfall. Det har hänt en hel del under de åren, inte minst arbetsmiljömässigt, och Anders stortrivs fortfarande.

Kirsi ger det bästa till våra företags- och fastighetskunder

Genom att erbjuda rätt tjänst och produkt ur vår produktportfölj ser Kirsi till att kunderna blir nöjda.

Lotta hjälper oss att sortera rätt

Lotta möter dagligen kunder som ska lämna saker på någon av återvinningscentralerna i Eskilstuna och Strängnäs kommun och hjälper alla sortera rätt.

Maria älskar sitt jobb som driftekniker

Sommarjobbet inom ESEM gav mersmak och när en tjänst som drifttekniker inom vatten och avlopp blev ledig sökte Maria den. Det har hon inte ångrat.

Johan ser till att elnätet fungerar

Elnätet är ett av samhällets viktigaste byggstenar. Tillsammans med sina kollegor ser Johan till att det fungerar.

Pagge bidrar till en uppkopplad vardag

Sen 2003 har Pagge arbetat som fibertekniker och förutom att ge invånarna en uppkopplad vardag uppskattar han den goda stämningen inom ESEM som är viktig för trivseln.

Virve lotsar återvinnare

Ibland behövs lite hjälp på traven vid återvinningscentralerna. En av dem som lotsar rätt är Virve Sihvonen.

Jonas producerar drickvatten

Ett vattenverk måste fungera dygnet runt, årets alla dagar. En av dem som säkerställer detta är Jonas Lindberg, arbetsledare inom produktion på Vatten och avlopp.

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.
Läs mer om kärnvärden

Bild på Anna Calo med medarbetare i bakgrunden

Bli en vardagshjälte

Var med och bygg framtidens smarta lösningar inom energi och miljö.  Anslut till ett modernt bolag med schyssta och modiga kollegor.