Jobba i energibranschen

Energibranschen står inför spännande utmaningar. Hos oss på ESEM finns ett starkt engagemang för varje uppdrag. Tillsammans har vi vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö. Redan idag bygger vi framtidens smarta lösningar. Var med på en resa med innovativa tekniska förbättringar där dina idéer är betydelsefulla. Vi är en modern organisation som vet att mångfald hjälper oss att utveckla bolaget. Alla är välkomna!

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Sommarjobb

Är du född mellan 2002 och 2006 och vill få erfarenhet från energibranschen så kan du söka sommarjobb hos oss. Sök sommarjobb innan 6 mars.

Examensarbete

För dig som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbetet på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan du välja att skriva det hos oss.

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser för studenter och deltagare i arbetsmarknadsprogram. Du kan även praktisera via Tekniksprånget eller Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Rekryteringsprocess

Här får du möjlighet att avgöra om ESEM är rätt utmaning för dig, och vi kan samtidigt identifiera om du är vår nästa kollega

Förmåner

Som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats, som fungerar med livet i övrigt.

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.
Läs mer om kärnvärden

Bild på Anna Calo, Maria Styrlander och Arnol Palacio Abrell

En bättre vardag tillsammans

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.