Jobba i energibranschen

Hos oss på ESEM finns ett starkt engagemang för varje uppdrag och tillsammans har vi vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö. Vi är en modern organisation som vet att mångfald hjälper oss att utveckla bolaget. Var med på en resa med innovativa tekniska förbättringar där dina idéer är betydelsefulla. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en trygg arbetsplats som passar genom hela livet, från studietid till pension och allt däremellan. Därför värdesätter vi våra medarbetares möjlighet till både professionell och personlig utveckling, genom utbildningar eller interna karriärbyten. På så sätt bidrar vi även till kompetensutveckling och säkrar den framtida kompetensförsörjningen inom energi- och miljöbranschen.

År 2022 utsågs vi till ett av årets Karriärföretag och 2023 till en av Sveriges bästa arbetsgivare, där vi kom på tionde plats i kategorin medelstora arbetsgivare. Tillsammans skapar vi en motiverande och positiv arbetsmiljö för Eskilstuna och Strängnäs vardagshjältar!

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Examensarbete

Du som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbete på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan välja att skriva det hos oss.

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser för studenter och deltagare i arbetsmarknadsprogram. Du kan även praktisera via Tekniksprånget eller Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Rekryteringsprocess

Här får du möjlighet att avgöra om ESEM är rätt utmaning för dig, och vi kan samtidigt identifiera om du är vår nästa kollega

Förmåner

Som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats, som fungerar med livet i övrigt.

Nära, schyssta, modiga och pålitliga är våra kärnvärden som utgör grunden för hur vi bemöter andra och agerar mot varandra. Våra kärnvärden märks i det dagliga arbetet, i beslutsfattande, prioriteringar och policys. Helt enkelt en gemensam magkänsla för organisationen.
Läs mer om kärnvärden

Bild på Anna Calo, Maria Styrlander och Arnol Palacio Abrell

En bättre vardag tillsammans

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.