Hej Student! 

För att alla våra viktiga samhällsleveranser av vatten, el, värme, återvinning, fiber och biogas ska fungera krävs kompetenta medarbetare. De flesta av rollerna hos oss innebär faktiskt att du får möjlighet att ägna dig åt klurig problemlösning på arbetstid! Bli en av oss - här är vägarna du kan ta. 

Specialist - javisst

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom energi och teknik samt känsla för teamwork och gott kundbemötande. För att hålla koll på lediga tjänster,  följ oss på LinkedIn.

Bli studentmedarbetare

Som studentmedarbetare hos oss arbetar du vid sidan av dina studier, vilket ger dig en unik möjlighet att få ut maximalt av studierna eftersom du blandar teori och praktik.

Sommarjobb - Värdefull erfarenhet

Varje år söker vi sommarjobbare som är mellan 16 och 20 år till våra olika affärsområden. Det kan handla om att hjälpa våra kunder att sortera rätt på återvinningscentralerna, utföra reparationer eller fixa gräsklippning runt våra anläggningar.

Gör ditt ex-jobb hos oss

Pluggar du på universitet eller högskola och
ska göra examensarbete? Hör av dig till oss. Vi tar gärna emot ex-jobbare inom olika områden, som energi, teknik, vatten och avlopp, hållbarhet och marknadsföring. Som ex-jobbare inom ESEM kan du räkna med ett helt gäng erfarna och trevliga kollegor att luta dig mot.

Praktik genom Tekniksprånget

Om du, eller någon du känner, har pluggat naturvetenskaplig eller teknisk inriktning på gymnasiet och är under 21 år så finns möjlighet att söka praktik hos oss genom det så kallade Tekniksprånget. Genom det får du en inblick i hur det är att arbeta inom flera av våra affärsområden.

Praktik

Du kan såklart praktisera hos oss även om du inte är med i Tekniksprånget eller har gått tekniskt eller natur. Vi tar emot elever från gymnasiet och yrkeshögskolor inom samtliga områden.

Jobba hos oss

Välkommen att vara en del av ett modernt bolag med schyssta och modiga kollegor. Tillsammans ser vi till att invånarna och företaget i våra två kommuner får en fungerande i vardag.

Förmåner

Som arbetsgivare vill vi såklart underlätta våra medarbetares vardag. Därför vill vi ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats, som fungerar med livet i övrigt.

Möt medarbetare

Våra medarbetare är vårt fönster mot världen, men också ditt fönster in till oss. Här träffar du några av våra medarbetare och får en inblick i hur det är att jobba här hos oss.