Vi är utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2022

Karriärföretag är en utmärkelse som delas ut av Karriärföretagen. Sedan 2011 har de utsett arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och yrkesverksamma - och vi är alltså en av dem!

-

-

Motivering

Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö är en stimulerande och trivsam arbetsplats och lägger fokus på medarbetarens tillvaro. Genom att erbjuda generösa förmåner, som exempelvis 63 extra timmar för medarbetarna att använda hur de vill, är väldigt lockande och gör dem till en attraktiv arbetsgivare. Det finns en tydlig riktning mot att få yngre in i företaget genom praktik, sommarjobb och examensarbete. 

Praktikplatser

Vi erbjuder praktikplatser för studenter och deltagare i arbetsmarknadsprogram. Du kan även praktisera via Tekniksprånget eller Jobbsprånget – a fast track to working life in Sweden through an internship.

Examensarbete

Du som är student på högskola eller universitet och ska skriva ditt examensarbete på antingen grundnivå eller avancerad nivå kan välja att skriva det hos oss.

Om ESEM

Hos oss finns ett starkt engagemang för varje uppdrag, dessutom både vilja och förmåga att leda utvecklingen inom energi och miljö.