Sommarjobbsansökningen stängd

Nu är ansökningsperioden för att få sommarjobba hos oss under sommaren 2021 slut. 
Har du sökt? Glöm inte att hålla utkik i din mejl för att se om vi erbjuder dig en plats. För att få jobbet måste du tacka ja inom 7 dagar.

Sommarjobbsansökningen för sommaren 2021 är stängd. Välkommen att söka nästa år!

Som sommarjobbare varierar arbetsuppgifterna beroende på vilket affärsområde du jobbar på. Vanliga arbetsuppgifter är klippa gräs, rensa ogräs, måla staket, grovstädning, rengöring, arkivering och läcksökning.

Du har alltid en handledare som hjälper dig under tiden du sommarjobbar hos oss. 

De vanligaste arbetstiderna är 7.00-16.00 eller 07.30-16.30. Du kommer bli informerad om vilken arbetstid du har när du får ditt besked om sommarjobb.

På de arbetsplatser där det behövs arbetskläder får du som sommarjobbare det. 

För vissa tjänster är minimiålder 18 år. Det kan även krävas B-körkort.

Alla som sommarjobbar hos oss är försäkrade via AFA. 

Vi mejlar ut alla besked kring sommarjobben. Därför är det viktigt att du anger en mejladress som du har bra koll på när du söker sommarjobbet. Håll även utkik i skräpposten!

Det är många som vill jobba hos oss. Tänk därför på att om du blir erbjuden ett jobb så har du 7 dagar på dig att tacka ja eller nej. Dagarna börjar räknas från den dagen som mejlet skickades till dig. Om du inte har tackat ja innan dess kommer sommarjobbserbjudandet gå vidare till någon annan.

Praktik

Du som är student eller ingår i ett arbetsmarknadsprogram kan välja att göra praktik hos oss inom något av våra spännande affärsområden.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Om oss

Vi är ett unikt driftbolag med cirka 600 kunniga och yrkesskickliga människor. Tillsammans ser vi till att vardagen fungerar för invånarna och företagen i Eskilstuna och Strängnäs.