Välkommen att sommarjobba hos oss!

Ansökningsperioden för 2023 är nu stängd och vi vill tacka alla som sökt sommarjobb hos oss!

Som sommarjobbare varierar arbetsuppgifterna beroende på vilket affärsområde du jobbar på. Vanliga arbetsuppgifter är klippa gräs, rensa ogräs, måla staket, grovstädning, rengöring, arkivering och läcksökning.

Du har alltid en handledare som hjälper dig under tiden du sommarjobbar hos oss. 

De vanligaste arbetstiderna är 7.00-16.00 eller 07.30-16.30. På Återvinning/ReTuna är arbetstiderna 10.00-19.00.

På de arbetsplatser där det behövs arbetskläder kommer du som sommarjobbar hos oss att få det. 

För vissa tjänster är minimiåldern 18 år. Det kan även krävas B-körkort.

Alla som sommarjobbar hos oss är försäkrade via AFA. 

Om du blir erbjuden ett sommarjobb kommer du att få ett besked per telefon. Därför är det viktigt att du anger ett telefonnummer som du har bra koll på. Blir du inte erbjuden sommarjobb får du informationen via ett mejl, därför bör du även uppge en mejladress som du bevakar.

Det är många som vill jobba hos oss. Tänk därför på att om du blir erbjuden ett jobb så har du 7 dagar på dig att tacka ja eller nej. Dagarna börjar räknas från den dagen som du får informationen till dig. Om du inte har tackat ja innan dess kommer sommarjobbserbjudandet gå vidare till någon annan.

Praktik

Du som är student eller ingår i ett arbetsmarknadsprogram kan välja att göra praktik hos oss inom något av våra spännande affärsområden.

Lediga tjänster

Bli en del av ett modernt bolag och få schyssta och modiga kollegor.

Om oss

Vi är ett unikt driftbolag med cirka 600 kunniga och yrkesskickliga människor. Tillsammans ser vi till att vardagen fungerar för invånarna och företagen i Eskilstuna och Strängnäs.