Utmärkelsebadge för Sveriges Bästa Arbetsgivare 2023.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Under perioden april-juni samlade företaget Universum in svar från flera olika verksamheter i Sverige för att så småningom utse Sveriges bästa arbetsgivare 2023. När resultatet presenterades den 8 november stod det klart att ESEM rankas som Sveriges tionde bästa arbetsgivare i kategorin medelstora arbetsgivare!

Sveriges Bästa Arbetsgivare (SBA) är en undersökning som genomförs nationellt bland hundratals olika arbetsgivare med fokus på det interna perspektivet. Därför är det arbetsgivarnas egna medarbetare som har fyllt i den enkät som skickats ut för undersökningen. Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö rankades som Sveriges tionde bästa arbetsgivare år 2023 i kategorin medelstora arbetsgivare.

- Det är ett otroligt roligt resultat som sprider mycket stolthet bland alla oss som jobbar här på ESEM. Att resultatet grundas i medarbetarnas egna åsikter och tankar ger också tyngd åt resultatet, det är faktiskt personer med insikt i verksamheten och som själva är en del av den varje dag som tycker så här! Säger Anna Linder, HR-chef.